LAND Magasinet

I mars 2015 ble et nytt magasin for Søndre og Nordre Land lansert. LAND Magasinet inneholder oversikter over kulturaktiviteter i kommunene, sportsarrangement, konserter etc.
I tillegg reportasjer og artikler om det som foregår. Det er planlagt 4 utgaver i 2017. Magasinet sendes alle husstander i Søndre og Nordre Land og Etnedal kommuner, samt til alle registrerte hytteeiere i de tre kommunene.
Du kan laste ned tidligere utgaver av magasinet her.
Utgave 4/2017 – Jul og vinter i Land

Utgitt november 2017. Her kan du lese om skaterne i Landsbyen, at landingene nå velger elektriske kjøretøy, at Radio Randsfjord får stadig nye lyttere og om utvidelsene i Spåtind skisenter. I tillegg finner du portrettintervju, turtips og selvsagt oversikt over hva som skjer i november, desember, januar og februar.

Du kan lese magasinet her:

Magasinet-4-2017 (skjerm-versjon)

Utgave 3/2017 – Høst i Land

Utgitt september 2017. Her kan du lese om lamaene i Lausgarda, ASAK-konferansen i Søndre Land, skolekorpset mot strømmen og Dokka Fasteners som er verdensledende på spesialbolter. I tillegg finner du portrettintervju, turtips og selvsagt oversikt over hva som skjer i september, oktober og november.

Du kan lese magasinet her:

Magasinet-3-2017 (skjerm-versjon)

Utgave 2/2017 – Sommer i Land

Utgitt juni 2017. Her kan du lese om Jørgen Engum AS som kan feire 65 år med butikkdrift på Dokka og om Lands Museums spennende forskning på brevene fra de som utvandret til Amerika. Dessuten bedriftsprofil og portrettintervju. Helge Hagen har skrevet bok om pultosten, denne sære delikatessen fra Innlandet. I tillegg finner du et oversiktskart over sykkelturer, fiske- og badeplasser i Land, og selvsagt oversikt over hva som skjer i juni, juli og august.

Du kan lese magasinet her:

Magasinet-2-2017 (skjerm-versjon)

Utgave 1/2017 – Påske og vår

Utgitt mars 2017. Her kan du lese om Land Mikrobryggeri, Land Løpskarusell, elevene fra Fryal som er fysiske forbilder for hele landet, nystartede Land Folkehjelp og Linn T Sunne som er dobbel Brageprisvinner. Dessuten bedriftsprofil og portrettintervju. Få også med deg historien om låven på Braskerud. I tillegg  selvsagt oversikt over hva som skjer i Land i mars, april, mai og juni.

Du kan lese magasinet her:

MAGASINET 1-2017 (skjerm-versjon)

Utgave 4/2016 – Jul i Land

Utgitt november 2016. Med artikler om pepperkakefabrikken i Fall, MUSH Synnfjell, skistavfabrikken på Nordsinni som var en av landets største og viktigste. Dessuten bedriftsprofil og portrettintervju. Få også med deg julegavetips og historien om nissene på låven. I tillegg  selvsagt oversikt over hva som skjer i Land i november, desember, januar og februar.

Du kan lese magasinet her:

MAGASINET 4-2016 (skjerm-versjon)

Utgave 3/2016 – Høst i Land

Utgitt september 2016. Med artikler om møbelprodusenten Kistefos på Dokka, ungguttene med toppresultater i motorsport, besøksgården på Gamlestølen, turtips, potrettintervju med mannen bak den største norske designsuksessen og oppussingen av Odnes Hotel. I tillegg  selvsagt oversikt over hva som skjer i Land i september, oktober og november.

Du kan lese magasinet her:

MAGASINET 3-2016 (skjerm-versjon)

Utgave 2/2016 – Sommer i Land

Utgitt juni 2016. Med artikler om vekstbedriften Sølve, storsatsingen på Ankalterud Gård, Elgfestivalen, Jakten på Stolpene, Gardsis og Judo-presten i Nordre Land. I tillegg stort kart med sommeraktiviteter,  og selvsagt oversikt over hva som skjer i Land i juni, juli og august.

Du kan lese magasinet her:

MAGASINET-2-2016 (skjerm-versjon)

Utgave 1/2016 – Vinter i Land

Utgitt februar 2016. Med artikler om teknologibedriften EvryCare, fuglekikking i Land, Toten Tre som satser i Hov, regnskapssuksess i Landsbyen og DNTs mange fellesturer.Dessuten portrettintervju med mannen bak «Hele Vestsida» og selvsagt oversikt over hva som skjer av aktiviteter i Land i februar, mars, april og mai.

Du kan lese magasinet her:

MAGASINET-1-2016 (skjerm-versjon)

Utgave 4/2015 – Jul i Land

Utgitt november 2015. Med artikler om Liv i alle husa, Jul i Land, MUSH Synnfjell, turtips, bedriftsprofil og portrettintervju med Øystein Wang. Pluss selvsagt oversikt over hva som skjer av aktiviteter i Land i november, desember, januar og februar.

Du kan lese magasinet her:

Magasinet 4-2015 (skjerm-versjon)

Utgave 3/2015 – Tema høstaktiviteter

Utgitt august 2015. Med artikler om Traktor Bike Park, jakt før og nå, bedriftsprofil, fakta om Handelsbyen Dokka, portrettintervju med Bjørn Bjørneng og presentasjon av Landåsbygda Montessori-skole. Pluss selvsagt oversikt over hva som skjer av aktiviteter i Land i høst.

Du kan lese magasinet her:

MAGASINET-3-2015 (skjerm-versjon)

Utgave 2/2015 – Sommer i Land

Utgitt juni 2015. Med artikler og kart over sommeraktiviteter i Land, bedriftsprofil, fakta om tømmer i Land, portrettintervju med Ola Tore Dokken, presentasjon av Landsbyens sterkeste mann og Røde Kors’ 150-års jubileum. Pluss selvsagt oversikt over hva som skjer av aktiviteter i Land i sommer.

Du kan lese magasinet her:

MAGASINET-2-2015 (skjerm-versjon)

Utgave 1/2015
Utgitt mars 2015. Første utgaven av det nye magasinet, med artikler og kart over Synnfjell, kirkejubileum på Vestsiden, bedriftsprofil og oversikt over hvor mye hyttemarkedet betyr for Søndre og Nordre Land. Pluss selvsagt oversikt over hva som skjer av aktiviteter i Land frem til sommeren.

Gikk du glipp av første utgave? Du kan lese magasinet her:

MAGASINET-1-2015 (skjerm-versjon)